Els nostres projectes

Col·laboració amb l'ajuntament d'Argentona

Col·laborem amb l'ajuntament d'Argentona per tal que els alumnes del PFI puguin venir a la finca a fer pràctiques d'agricultura i així millorar les condicions d'accés al mercat de treball a les persones joves a través de processos de mentoria i formació individualitzada per desenvolupar les competències necessàries en el seu perfil laboral.

Fundació Espigoladors

La Fundació Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari a la vegada que empodera persones en risc social d'una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible. Son un model d'empresa social que actua sobre tres necessitats socials a la vegada i les connecta: lluitar per l'aprofitament alimentari, garantir el dret a una alimentació saludable i crear oportunitats laborals per a col·lectius en situació de risc d'exclusió social.

A La Magalla col·laborem de dues maneres:

  • Oferim els nostres camps per fer espigolades dels productes que ja no es poden collir per la seva distribució, ja sigui perquè tenen una mida o forma no apta per la comercialització.
  • Col·laborem en jornades organitzades per els Espigoladors per concienciar a la població del malbaratament alimentari.

Descobreix-ne més aquí